Преглед на целата листа
  • SEK | 5.32 | 6.49 | 5.90
  • CHF | 49.40 | 53.80 | 51.31
  • GBP | 68.10 | 72.90 | 70.38
  • AUD | 36.10 | 40.80 | 38.15
  • JPY | 0.45 | 0.50 | 0.46
  • DKK | 7.43 | 9.08 | 8.26
  • HUF | 0.20 | 0.21 | 0.20
  • NOK | 5.71 | 6.97 | 6.34
  • CAD | 37.15 | 41.50 | 39.16
  • USD | 48.30 | 53.00 | 50.47

1

2

3

z-index
left

Новости

right

е-Билтен

* За регистрација пополнете го полето Одјави ме од Newsletter
bg

Конвертор на валути

* Пополнете ги сите полиња погоре пред да го извршите пресметувањето.

Дали сте задоволни од професионалноста и љубезноста на вработените во ЦКБ?

Гласај

Мапа на банкомати

Мапа на експозитури