Преглед на целата листа
  • SEK | 5.42 | 6.62 | 6.02
  • CHF | 50.30 | 54.95 | 52.39
  • GBP | 68.00 | 72.30 | 70.13
  • AUD | 37.50 | 41.90 | 39.57
  • JPY | 0.45 | 0.50 | 0.47
  • DKK | 7.44 | 9.08 | 8.26
  • HUF | 0.20 | 0.21 | 0.19
  • NOK | 5.80 | 7.13 | 6.48
  • CAD | 38.80 | 42.90 | 40.82
  • USD | 50.10 | 54.80 | 52.14

1

2

3

z-index
left

Новости

right

е-Билтен

* За регистрација пополнете го полето Одјави ме од Newsletter
bg

Конвертор на валути

* Пополнете ги сите полиња погоре пред да го извршите пресметувањето.

Дали сте задоволни од професионалноста и љубезноста на вработените во ЦКБ?

Гласај

Мапа на банкомати

Мапа на експозитури